Byxmyndig, who cares??

För det första vill jag poängtera att det finns en viss människa som fyller år idag, (gissa vem^^) Folk snackar mycket om att vara byxmyndig, men ärligt, det är en kul pryl, men vem bryr sig egentligen? Folk skiter ju ändå i det, så varför skryta så med det. För mig räcker det med att få köra moppe, ÄNTLIGEN!! Jag slipper vara isolerad i lilla Lagan, dax att de världen! Eller ja, vi kan väl börja med småland^^. Har inte fått mina paketeter än eftersom jag bad att få dem i eftermiddag i stället. Skriver sog om det senare..

Konfalägret blev minst sagt lyckat, vi hade skitkul! Första dagen kastade vi oss i havet med kläderna på (glömde badkläderna på rummet, ops^^) och så kollade vi på den (otroligt) vackra solnedgången över havet från klipporna. På lördagen spelade vi volleyboll (=D) och så solade vi i gräset på gården. (Brände mig, ajaj). Gjorde även provet (klarade det woho). På söndagen var det städnning och bussresa hem.

Lite bilder från lägret ^^ :

Spelade volleyboll oxå, skitkul. Akta dig för bollen Sabine!! Haha, kolla hon behöver ju inte ens hoppa^^Kolla vilken sexig beachbrud^^Sabine och Jessika (pepparkakorna) njuter på stranden, lite blåsigt dock och sand som fastnade överallt.
Det är en vacker solnedgång, det tycker Delila oxå^^Delila posar i det sena solljuset


Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis :D <33

2009-04-28 @ 19:56:06
URL: http://chriscross.bloggsida.se/
Postat av: Jessika

Åååh vilka härliga minnen! Konfalägret med mig och sabine som galna ledare! Marcus skulle varit med och sett den solnedgången alltså! Helt magisk! Och klädbadet var toppen!

2009-10-22 @ 15:58:08
URL: http://f-freak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0