Skolan, flytten, konfaavslutning, Moppekortet(<3), Moppeprylar

Vilken färg? ^^Titti och Delila bjuder på denna


I förra veckan hade niorna sina avslutningsfoton, kul kul Titti och Delilas klass (93) var ganska rosa^^ Ganska roligt att gå runt och kolla på när alla fjantade sig.





Frächt rum^^ Väggen var ny, men annars var inget annat gjort.
lördags lämnade vi vårt gamla hus och bosatte oss i det nya, (vilket även betyder att renoveringen är färdig och att jag får lägga ut ngra bilder, men jag måste göra er besvikna folket, jag orkar helt enkelt inte lägga ut mer en en bild. Ni få komma och hälsa på om ni vill se resultatet^^) Mitt rum börjar nu se ut som det brukar med kläder på golvet och massa småprylar precis överallt. De första dagarna har vi inte haft internet (katastrof!) så det är därför allt kommer på en gång nu.



Och i söndags var det konfaavslutning (äntligen) Ganska komiskt med alla grabbsen i skjorta och slips xD (ta inte illa upp) och tjejerna såg ut som om de skulle gå och gifta sig allihopa. Det kom otroligt mkt folk! Hela kyrkan fylldes, ända ner till pingisrummet. Och så sjöng vi lite och så predikade Ingmar och så fick vi biblar och hylsor xD. När man kom ut från kyrkan blev man överöst av blommor (såna fina blomsteraranemang) och kramar. Till och med från folk som man inte väntade sig att få blommor och kramar ifrån. Trevligt^^ Eftersom jag redan hade fått min konfapresent från mamma och pappa (Min älskade videokamera) så fick jag bara från släkt och vänner, men det var bra nog. Fick smycken och lite böcker. Sen råkade jag somna (Ops) och när jag vaknade så var kalaset slut. (ojoj) ska nog läxa upp Ingmar och Mark om att inte tvinga små oskyldiga konfirmander att gå upp så tidigt xD

Jag vet inte vad jag flinar åt, men här är ett tydligt bevis på att jag är en vampyr. Akta dig! Grr!Alla glada och vita konfirmander, jag är väl där bakom nånstans.     Fotograf till båda bilderna är sabina Gustavsson

Gick hela förra veckan och väntade på att få mopedpapprerna så att jag kunde få köra nån gång. När de väl kom så visade de sig bara vara inbetalningspapper, Alltså blev jag tvungen att vänta på själva kortet (ArghFörarbeviset O_o! Jag funderade allvarligt talat på att bita näran av kostymgubbarna) Så jag fortsatte att vänta och genomled en meltal kamp med mig själv (inte "Mig=Titti" utan "min halva av mig", hmm jag sa ju att det var rörigt) om att inte vara alltför olaglig. I måndags kom ÄNTLIGEN kortet (vid det laget var nästan allt hår bortslitet, så nu bär jag i hemlighet peruk, Schh! =P). Och redan samma dag råkade jag ut för en trafikdåre xD, (Ta åt dig Ida!) Sen har jag kört i prinsip hela veckan och senast igår körde jag och Titti ut till Feringe (Favoritplatsen på jorden! Okej en av dem..) för att kolla på fallskärmshoppare (Jag vill jag vill jag vill, kom i håg det till min nästa födelsedag folket^^) men vi hittade bara segelflyg.. Vi får väl dra ut dit igen nån gång när där (som Titti säger) finns massor av fallskärmshoppare och inga rykande mopeder (internt skämt xD)
Skinnjackan (Ville bara skryta lite^^)




Ja just det, pappa och jag drog till Verona idag, där handlade vi (Jag) allt som kan tänkas behövas för moppen. Hjälm, Skinnjacka och handskar bland annat. Ibland är det bra att spara, vet inte hur jag skulle ha haft råd med allt det här annars.

Mycket händer på en vecka

Okej, var ska vi börja.. Här har de ställt upp motorcyklarna i en finfin rad, nån som ser rulatorerna? xD

Förra helgen var vi på en MC-träff i nån liteh håla som jag inte  minns vad den heter. På en Mc-träff ställer de upp motorcyklarna på en fin liten rad och sen går man runt och hälsar på alla..  Sen hade vi lite sång oxå och våfflor! (Mums!)


Denna veckan var det förresten prao (Jippie, not) Praoade på Café 13, mellan 10-17. Plus att när jag kom hem så gick vi för att renovera nya huset, jag har sällan varigt så trött! Ska nästan bli skönt att komma tillbaka till skolan för jag har gjort en historisk upptäkt. Där är det ganska mkt slappare.

I onsdags var jag på den första moppekursen, kulkul men jag kunde redan det mesta eftersom jag har haft mina böcker sen december och har haft all tid i världen att plugga på (nästan). Träffade en hel del kul människor där, och så fick vi godis oxå (alltid ett + för oss godisälskare).

På moppekursen^^
Hade kurs även i torsdags och i går (lördag) var det dax för praktisk körning och teoriprovet. Det första jag gjorde på körningen var att låsa framhjulet (smart av mig, jag vet) men jag överlevde eftersom jag släppte taget direkt. Sen fick jag en föreläsning om hur farligt det var. Bli inte rädda nu folket, körskoleläraren sa att det förmodligen berodde på att hjulen var kalla när jag körde (eftersom jag körde först) och i övrigt fick jag beröm för mina hårda inbromsningar.
 
Sen var det alltså dax för teoriprovet, jag har aldrig varit så nervös tror jag. Men när jag fick upp provet framför mig så
lättad, detta var exakt samma frågor som på de prov jag hade övat på på körskolans datorer. (Ett tips till alla er som läser till moped på Ljungby körkortscenter: Använd datorerna!) Jag kunde med andra ord varenda fråga (ett slarvfel dock, fy på mig). Nu väntar jag alltså bara på att alla papper ska komma. Då bär det av, så långt jag har råd.

RSS 2.0