Vårmarknad igår, ...

Vårmarknad igår, eller ja.. särskillt "vårigt" var det ju inte haha, regn och hagel. Men vi hade roligt i alla fall, drogade helium och sjöng "Mössens arbetssång" (Ni vet den i Askungen) och så båste vi såpbubblor också haha, det var ett tag sen, sen kom det nån gubbe... Ehh jag menar äldre man... och föreläste oss om hur lufttrycket påverkar såpbubblor, så nu vet man det  med xD.
Idag drog vi till Växjö på Villamässan, mycket folk och mycket att titta på. Köpte världens skönaste kudde (Minuspoäng för att den stinker kemikalier, annars bara +++) och så fick jag testa att volta i en bil (Testa inte hemma xD) blev ganska illamående och ont i huvet. Sedan blev jag föreläst om hur viktigt säkerhetsbälte är (Jodu tack! Det märkte jag nog när bilen voltade).
Voltarbilen.. Öhh Yr?

Sjuk..=(

40års fest i helgen, visst det var väl trevligt men bilresorna till och från var väl inte de roligaste.
Har så grymmt mycket att fundera på, hur jag bäst kan reda ut det här osv. Var otroligt förtvivlad i fredags,orkade knappt tänka.. Måste göra något åt det här snart.
Mådde skit i bilen på vägen hem, visade sig att jag har feber plus att jag har ont i halsen, så nu sitter jag här hemma med håret som ett skatbo. Klockan tjugo över två kommer mamma och hämtar mig, så då drar vi till vårdcentralen.
Pallar inte  vara sjuk mer, det är så dötrist! Underhåll mig!!


Nya Bloggen

Hej alla mysiga människor där ute. Kul att ni har hittat hit och välkomna till min (första) blogg. Det kommer nog ta ett tag innan jag lär mig hu den här saken fungerar, men det ska nog gå... efter ett tag (^_^).


RSS 2.0