Paketeter ^^

Yeha, jag fick en moppe, jag fick en moppe! Den är världens snyggaste! Me Love!! Fatta jag har vämtat på et här i tre år nu. Och så fick jag en tvåtaktare som drivs på oljeblandad bensin (den blandar själv =P=D) och är vattenkyld!! Shit viklen fart det är på den. Nuddar knappt handtaget så är den uppe i 45 knyck direkt. Hastighetsmätaren visar ända upp till 120. men jag skulle få panik redan vid 70 ^^.  Kan knappt vänta med att få köra en riktig långrunda, men jag måste vänta tills förarbeviset är färdigt..
Förutom moppen fick jag barnbidraget (härligt nu har jag råd med bensin), fotopapper (till fotokollaget i nya rummet), godis, mascara, och en kokbok (Haha nu vill de att jag ska laga mat till dem). Mer paketeter kommer på fredag när släkten kommer och firar.

Min Pärla<3 orkar knappt vänta i 10 dagar till, innan jag får köra. 

I morn drar jag och mamma till IKEA, där ska vi köpa lite nya möbler och sånt till nya rummet.
Det går förresten ganska bra där borta, Mitt rum börjar likna ett rum. Väggen är uppslagen, den oranga heltäckningsmattan är utriven, glasblocken är på plats, taket är målat och fönster och lister likaså.
Bilder på ombyggnaden kommer när allt är klart, eftersom jag har lovat mamms och papps att inte lägga ut några innan.


Byxmyndig, who cares??

För det första vill jag poängtera att det finns en viss människa som fyller år idag, (gissa vem^^) Folk snackar mycket om att vara byxmyndig, men ärligt, det är en kul pryl, men vem bryr sig egentligen? Folk skiter ju ändå i det, så varför skryta så med det. För mig räcker det med att få köra moppe, ÄNTLIGEN!! Jag slipper vara isolerad i lilla Lagan, dax att de världen! Eller ja, vi kan väl börja med småland^^. Har inte fått mina paketeter än eftersom jag bad att få dem i eftermiddag i stället. Skriver sog om det senare..

Konfalägret blev minst sagt lyckat, vi hade skitkul! Första dagen kastade vi oss i havet med kläderna på (glömde badkläderna på rummet, ops^^) och så kollade vi på den (otroligt) vackra solnedgången över havet från klipporna. På lördagen spelade vi volleyboll (=D) och så solade vi i gräset på gården. (Brände mig, ajaj). Gjorde även provet (klarade det woho). På söndagen var det städnning och bussresa hem.

Lite bilder från lägret ^^ :

Spelade volleyboll oxå, skitkul. Akta dig för bollen Sabine!! Haha, kolla hon behöver ju inte ens hoppa^^Kolla vilken sexig beachbrud^^Sabine och Jessika (pepparkakorna) njuter på stranden, lite blåsigt dock och sand som fastnade överallt.
Det är en vacker solnedgång, det tycker Delila oxå^^Delila posar i det sena solljuset


Moppekursen, konfan etc.

Pluggar som en gris inför teoriprovet för klass | moped. Det finns inget annat i mitt huvud just nu (nästan). Jag har väntat och längtat efter det här i mer än två år nu. Problemet är bara stressen. I början gick det bra men jag misstänker att jag överskattade mig själv lite. Jag får nog ta det lite lugnare i fortsättningen så att jag inte shliter ot mig =P
Borde börja plugga till engelskan (Prov i morn) men det känns helt meningslöst. Jag orkar inte ta fram böckerna fast jag vet att jag borde.
I helgen Ska man på konfaläger (shit måste packa till det oxå) så vi drar från missionskyrkan vid 13.00, kom och vinka av mig så blir jag glad^^. Delila och jag, och så galningarna Sabine och Jessika. Undrar vad de hittar på den här gången.. Antar att et blir bad i havet iaf, skit samma hur kallt det är och så ska vi försöka leta reda på Sebastian oxå. Sebastian om du läser det här (du som rakade högerbenet, Moahaha) så borde du springa och gömma dig, eller oxå kan du komma och hälsa på oss på Bobergsgården^^.
Bilder etc. kommer när jag kommer hem. Nu måste jag plugga vare sig jag vill eller inte (inte)


Lovet

Förra helgen drog vi som sagt iväg med husvagnen (L) . Hamnade på Eksjö camping. Helt okej faktist, lugnt och skönt.. i alla fall när man slängde ut småsyskonen^^.  På lördagen (?? var det lördag? minnesförlust..) åkte vi till skurugata, en ashäftig dal med snö i ända till juni (eww), men fint var det i alla fall.

Låångt där uppe finns solen<3Nån som ser de så människorna där nere? xD

Veckan har varit helt okej. Natten mellan måndag och tisdag hade vi filmmaraton, kul kul, somnade vid.. ja vad var hon? halv fyra kanske(?) och sov till.. nio tror jag. Var som en zombie hela dagen sen, levde på kaffe ^^.

I onsdags åkte jag och mamma till halmstad och köpte konfaklänning och annat som behövs. jag köpte även en silverring, den är helt underbar (och jag som aldrig har gillat ringar). Skulle gärna visa upp Klänningen (Grymt snygg, älskar den<3) men den är sekretessbelagd fram tills den stora dagen ^^.

I torsdags var jag hos Titti och hon hjälpte mig att skaffa Facebook, vi får väl se hur det är jag har höt om det men faktist aldrig provat.

Och igår kom Titti, Jessika och Sabine hit, haha. Vi åkte inlines (Sabine=över två meter lång i inlines xD)

Här ser vi höghuset sabine (diggar hjälmen), Lilla jessika (förlåt Jess men man ser dig ju knappt, hallå vart är hon?^^) och så jag då. Vi tog fler bilder men... Öhh de är inte publiceringsbara xD Fotografen till bilderna är Titti<3 Kul hade vi alla^^

och så låg vi och solade på gräsmattan bakom mitt (Nästan helt nedpackade) hus och så läste vi en fjortistidning om killar killar killar. Vi blev nog lite brunare allihop, i alla fall sabine som såg ut som en liten pepparkaksgumma efteråt ^^ . Sist men inte minst drog vi oss alla ner till kyrkan för att kolla på en gospelkör från Jönköping samt arbeta lite med att bre mackor och koka kaffe (mums). Köpte även Jessikas och Sabines CD, grymmt bra 5/5 toasters, kanonkul!

I övrigt har jag varit tvungen att plugga en del (Eva gav os 50 sidor, fatta 50st, i svenska!) har även moppekursen och konfaprovat att tänka på, och alla vanliga prov i skolan också. :/

En sak till, Nya huset står tomt nu =D Vi får tillträde i nästa vecka hoppas jag ^^.
Ska sova nu, Natti natt!

Påsklov

Äntligen lov!! Hebbygdsarbetsskiten blev färdigt i tisdags. 12 sidor totalt, ganska stolt faktist. Har slitit som ett djur för det.

Skiten är äntligen färdig^^

Idag var det faktist kul i skolan. Vi i Ny generationgruppen gömde påskägg i korridorerna. De var borta redan första rasten, lite synd att vissa klasser inte fick en chans att leta men alla kunde ju inte ha fått ändå. Vi hade iaf kul när vi sprang runt och gömde äggen. Hittade några riktigt kluriga gömställen (Moahahaha) Men åbyskolans 9:or är ju som spårhundar, inget undgick dem xD.
Nu drar vi iväg med.. Trummvirvel tack,
<3Husvagnen<3
Jaaa äntligen efter en höst av depressioner och stress, har saknat den såå och alla minnen "glädjesuck".
Aja nu rullar vi "au revoir"


Slut på skiten

Och jag som trodde att mina vanliga problem var jobbiga, men de visade sig inte vara någonting jämfört med det här. Det har varit riktigt pissjobbigt. Har aldrig kännt mig så sviken...Mådde skit och var bara ledsen och förvirrad hela tiden. Men sedan kom jag på vad jag höll på med. Jag lät någon annan få mig att må dåligt, hur knäppt är inte det! Jag kan ju säga att jag inte är särskillt förvirrad längre. Snarare skitförbannad (ops, pas de sales monts).
Tänker inte gå in på fler tråkigheter, dem håller jag för mig själv.
En kul pryl är dock att pappa precis kom hem... Med tre nya snowboardar<33 Yeeha!! Älskar,Älskar,Älskar,Älskar!! 

Me Love<3

En rolig grej till, eller ja, halvkul, Moppekursen börjar snart (kuliga halvan, woho =D ) 
lite försenad eftersom de har varit sjuka där (mindre kuliga halvan)
Nu ska jag sova, (äntligen) dagens höjdpunkt. Natti natt!

RSS 2.0